• Natisni

POSODA, GARNITURA/SET ELO 9 DELNA RUBIN

Šifra izdelka: 1748439

Cena:
99,99 € /GRN
 
Cena velja od 10. 05. 2018 do 27. 05. 2018
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
9 delni set vsebuje: nizka kozica prostornine 2,5 l in premera 20 cm + pokrovka; visoka kozica prostornine 1,6 l in premera 16 cm + pokrovka; visoka kozica prostornine 3 l in premera 20 cm + pokrovka; lonec prostornine 7 l premera 24 cm + pokrovka; ter kozica z dolgim ročajem prostornina 1,2 l in premera 16 cm. Kvalitetno nerjavno jeklo 18/10 debeline 0,7 mm, cilindrična oblika, notranjost in zunanjost polirana. Posoda ne spodliva, uporabna je tudi v pečici do 240°C.

  • Kvalitetno nerjavno jeklo.
  • Pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Primerna tudi za indukcijo.

9 delni set Rubin vsebuje najpogosteje rabljene dimenzije kozic iz nerjavnega jekla 18/10, ki so primerne za uporabo na vseh kuhališčih, tudi indukciji in pečici do 240°C toda brez pokrovov. Po kuhanju jih enostavno operite ročno ali v pomivalnem stroju. Rubin kozice so primerne za vsa kuhališča, tudi indukcijo! Rokovanje je enostavno, saj se ročaji ne segrevajo. Jedi bodo hitro pripravljene zaradi sten kozic, ki se enakomerno segrejejo od dna do roba in ohranjajo konstantno temperaturo. Potek kuhanja lahko nadzorujete brez privzdigovanja pokrovov, ker so ti stekleni. Rob ne spodliva, tako lahko enostavo in varno prelivate tekočine. Merilna skala na notranji strani vsake kozice, vam pomaga pri natančnem določanju količin.

Tehnične specifikacije

VRSTA POSODE GARNITURA
MATERIAL NERJAVEČE JEKLO
UPORABA ELEKTRIKA INDUKCIJA PEČICA PLIN STEKLOKERAMIKA
BARVA SREBRNA
GARANCIJA 4 LETA
PRALNO V POMIVALNEM STROJU DA
LINIJA RUBIN
KAKOVOST ZA ZAHTEVNE KUHARJE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj