• Natisni

PRALNI STROJ BOSCH WLG 24260 BY

Šifra izdelka: 2037138

Cena:
549,00 € /KOS
Brezplačna dostava!
Po naročilu – Dostavimo v 30 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Pralni stroj za izjemno čistočo oblačil, 3D AquaSpar sistem, VarioPerfect za varčno in hitro pranje, funkcija dodajanja perila, ActiveWater avtomatsko prilagajanje perilu v aparatih, zakasnitev začetka programa, elektronsko upravljanje vseh programov, količinska avtomatika, kontrola neuravnoteženosti stroja, velik zaslon za prikaz poteka programa.

  • Programi za občutljive vrste tkanin. .
  • Funkcija dodajanja perila.
  • Zaščita pred izlivom vode. .

Čas je za kakovosten pralni stroj, ki bo izpolnjeval vse vaše zahteve in pranje perila spremenil v nezamudno ter prijetno opravilo. Bosch vas bo prepričal s pralnim strojem BOSCH WLG24260BY, s katerim bodo vaša oblačila lepo negovana, zaščitena in temeljito očiščena.

Pralni stroj se polni spredaj, zato se boben vrti hitreje, oblačila pa so po končanem pranju bolj ožeta. Model spada v razred energijske učinkovitosti A+++, ki zagotavlja najbolj učinkovito pranje. Njegova zmogljivost znaša 5 kg, na minuto pa dosega 1200 obratov. Pralni stroj odlikuje tudi Voltcheck, ki nudi zaščito in informacije v primeru nihanja električne napetosti ali izpada električne energije.

VarioPerfect: Hitro in varčno

Od sedaj najprej vas nič več ne bo skrbelo za raznolike in občutljive tkanine, saj v pestri paleti programov VarioPerfect najdete prilagojene tipe programov za vse vrste tkanin in pri vsakem pranju. Funkcija VarioPerfect s pomočjo funkcij SpeedPerfect ali EcoPerfect pranje pospeši ali ga naredi bolj učinkovitega. Če se vam mudi in bi perilo želeli čim hitreje oprati, lahko pralni cikel pospešite do 65 %. Pri bolj varčnem pranju pa lahko porabo energije znižate kar do 50 %. Varčnost in višjo hitrost pranja dosežete le s pritiskom na gumb, vsakokrat pa vas bo pričakalo temeljito oprano perilo.

Funkcija dodajanja perila

Ste pozabili na nekaj kosov perila? Boschev pralni stroj vam omogoča enostavno dodajanje perila tudi, ko je pranje in pralni program že v teku. Cikel pranja enostavno prekinite in odprite vrata pralnega stroja.

ActiveWater: Prilagajanje vode in elektrike

Naj bo vaš pralni stroj ekološko varčen ? s funkcijo ActiveWater boste prihranili pri porabi količine elektrike in vode, saj ju pralni stroj samodejno prilagodi glede na količino perila in moč umazanije.

Zakasnitev začetka programa 12/24 h

Želite perilo oprati kasneje? Boschevi pralni stroji vam nudijo večjo fleksibilnost, saj lahko želeni čas pričetka programa nastavite do 24 ur vnaprej.

Zamenjajte star pralni stroj za kakovostno pranje perila!

Tehnične specifikacije

ZMOGLJIVOST PRANJA 5 KG
ENERGIJSKI RAZRED A+++
VRSTA PRALNEGA STROJA POLNJENJE SPREDAJ
UČINEK PRANJA A
UČINEK OŽEMANJA C
LETNA PORABA EL.EN./220 CIKLOV 131 KWH
LETNA PORABA VODE / 220 CIKLOV 8800 L
HITROST OŽEMANJA DO 1200 O/MIN
GLASNOST PRANJA 58 DB
GLASNOST OŽEMANJA 85 DB
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
ZAMIK VKLOPA DA
ŠIRINA 60 CM
VIŠINA 85 CM
GLOBINA 40 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 2 LETI
PRIMEREN ZA ALERGIKE DA
AQUASTOP TEHNOLOGIJA NE
INVERTER MOTOR NE
PARNA TEHNOLOGIJA NE
GLOBINA DO 50 CM DA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj