Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Premagajte bakterije in viruse

Moč narave
v vašem
domu

SPOZNAJTE DRUŽINO IZDELKOV BEKO HYGIENESHIELD

Danes smo naše navade precej spremenili in osvojili smo mnoge nove navade za ohranjanje zdravja zase in svoje družine.  Proizvajalec Beko je kot prvi na trgu razvil inovativno družino izdelkov Hygiene Shield, ki s pomočjo UV svetlobe in visoke temperature uničuje bakterije in viruse. Beko naprave iz družine Hygiene Shield uničijo kar 99 % bakterij in virusov, tudi koronavirus.
Navdih za razvoj družine produktov je Bekor črpal iz narave, iz moči sončnih žarkov, toplih vrelcev in valov morja.

Sušilni stroji iz družine HygieneShield

črpajo navdih v toploti sončnih žarkih in UV svetlobi. Sušilni stroji oblačila med sušenjemSušilni stroji oblačila med sušenjem hkrati tudi razkužujejo. Na voljo je tudi program UV Hygienic Refresh Programme , s katerim lahko enostavno osvežite oblačila, ki jih ne perete tako pogosto, na primer jakne in bunde. Z uporabo programa UV Hygienic Drying Programme pa lahko razkužite občutljiva oblačila, ki niso odporna na visoke temperature. Moč dezinfekcije se skriva v kombinaciji UV svetlobe in visokih temperatur, ki uniči kar 99 % bakterij in virusov! Vrhunske rezultate sušenja zagotavlja tudi ProSmart ™ Inverter motor.

Pralno sušilni stroji iz družine HygieneShield

črpajo navdih v soncu in kroženju vročega zraka. Pri pralno sušilnih strojih razkuževanje in vrhunsko higieno omogoča inovativna tehnologija HygieneTherapy .
Ta uporablja dodatni grelec in puhalnik, ob tem pa tudi pametno zasnovan algoritem, ki perilo lahko razkuži popolnoma brez uporabe vode. Uniči kar 99 % bakterij in virusov! Pralno sušilni stroji vas bodo prav tako navdušil s številnimi odličnimi drugimi tehnologijami pranja in sušenja.

Hladilniki iz družine HygieneShield

črpajo navdih v sončnih žarkih in UV svetlobi. Razkuževanje in vrhunsko higieno omogoča poseben HygieneShield predal in tehnologija UV svetlobe, ki deluje enakomerno po celotnem predalu. HygieneShield predal s pomočjo tehnologije UV svetlobe razkuži vse površine pakirane hrane znotraj predala in ohranja kar najvišjo kakovost hrane. Uniči kar 99 % bakterij in virusov! Kombinirani hladilnik Beko odlikuje tudi bogat nabor preostalih novodobnih tehnologij.

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov
Informacije

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01

Seznam želja