• Natisni

Pivske garniture

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 3
na stran
Št. zadetkov: 3

Pivske garniture

Organizirate veselico ali večje praznovanje? Najučinkovitejša rešitev za večje število obiskovalcev so pivske garniture. Vrtni stoli in garniture bi v primeru večjega števila ljudi zasedli preveč prostora, medtem ko pivska garnitura omogoča maksimalno izkoriščenost prostora. Pivske garniture omogočajo enostavno shranjevanje, saj imajo zložljivo kovinsko podnožje. Garniture so posebej prilagojene zunanjim vplivom, saj so premazane z odpornim lakom, ki les zaščiti pred umazanijo. V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med garniturami iz lepljenega borovega lesa različnih debelin. Vse garniture so lakirane s lakom, ki dovoljuje kontakt s hrano, kar zagotavlja brezskrbno uživanje ob praznovanju in druženju. Pivske garniture izberite glede na velikost prostora, v katerem bodo postavljene in glede na namen uporabe – prav v vseh primerih pa je mogoče enostavno postavljanje in kombiniranje večjega števila garnitur. Med seboj se razlikujejo po dimenzijah sedala in namiznega dela.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 110 € 0 € do 110 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. NATURA (3)

DOLŽINA

  1. 200 CM (3)

ŠIRINA MIZE

  1. 50 CM (1)
  2. 60 CM (1)
  3. 80 CM (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.