• Natisni

VRČ ZA FILTRIRANJE VODE BWT LONGLIFE 2.7 L AUBERGINE

Šifra izdelka: 1807201

Cena:
24,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
BWT Vrč za filtriranje vode je edini namizni filtrirni sistem, ko vodo obogati z dragocenim magnezijem in ne poskrbi le za njeno filtracijo. Potrebna je uporaba BWT filtrov. Vrč je opremljen z elektronskim indikatorjem, ki opozori na menjavo filtra. Vrč ima ob nakupu že dodan en filter. ?Easy Fill? sistem omogoča enostavno polnjenje vode, brez odpiranja pokrova vrča. ?Easy Fit? pa vrču omogoča postavitev na vrata hladilnika. Njegova prostornina je 2,7 l dovoljuje pa 1,5 l filtrirane vode. Dimenzije: 11,3x27,8x25,2 cm.

  • Easy Fill sistem za enostavno polnjenje.
  • Voda obogatena z magnezijem. .
  • Ozek model, primeren za vrata hladilnika.

Zadostna dnevna količina vode in magnezija

Ob zaužitju 2 l BWT filtrirane vode, kolikor je priporočljiva dnevna količina, prejmete kar 20 % dnevnih potreb magnezija. Tako je filtrirana voda več kot odlična alternativa ustekleničeni vodi in vodi v plastenkah. Brez prenašanja težke embalaže in cenovno ugodnejša izbira.

Voda obogatena z magnezijem

Patentirana Mg2+ tehnologija omogoča, da filter BWT iz vode ne odstrani samo nezaželene substance, moteče dejavnike okusa (klor, baker, svinec) ter apnenca, ki povzroča nastajanje vodnega kamna, ampak filtrirano vodo hkrati obogati tudi z dragocenim mineralom magnezijem. V procesu se kalcij iz skupne trdote vode izmenjuje z magnezijevimi ioni.

Dodatni magnezij ohranja ravnovesje mineralov v vodi, prav tako pa je tudi prenašalec okusov. Rezultat tega pa je nevtralna pH vrednost vode, ki ima edinstven okus in je prijetno mehka. Ta voda je idealna za vsakodnevno pitje, odlična je za pripravo kave in čaja.

Tehnične specifikacije

PROSTORNINA POSODE 2,7 L
BARVA VIJOLIČNA
VRSTA ZA FILTRIRANJE VODE
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj