• Natisni

Senzorska in delavniška svetila

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Click&reserve

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Sedaj lahko v spletnem centru Merkur z načinom Click&reserve poiščete izdelke, jih rezervirate in prevzamete v enem izmed naših trgovskih centrov. V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
 1.  
V akciji
 1.  
Primerjaj (0)

Senzorska in delavniška svetila

Senzorska in delavniška svetila so primerna za opremljanje predvsem delavnice in delavniških prostorov. Zaradi senzorskih dodatkov je njihova prednost avtomatični prižig ob zaznavi premikanja. Tako se bo svetilo prižgalo samo, četudi imate polne roke in ne morete pritisniti na stikalo. To pa je odlična rešitev za delavce, saj je tudi bolj varčna. Ko zapustite prostor in svetila ne morete ugasniti, se bo po določenem času, ko ne bo zaznalo več gibanja, ugasnilo samo. Taka svetila se uporabljajo tudi na vrtu in okolici hiše. Montirajo se na steno.

Delavniška svetila imajo možnost uporabe žarnic visoke jakosti osvetlitve. Nekatera so celo vodotesna. Večina pa jih vsebuje dodatne zaščitne mrežice čez svetilni del. Tako preprečujejo razbitje stekla, če vam pri mojstrskih in delavniških opravilih odnese kakšen košček proti svetilki.

Če imajo svetila za dom večji poudarek na izgledu ali vsaj enakomerno porazdeljene prioritete na izgled in kakovost, pa pri delavniških svetilih izgled ne igra pomembne vloge in vse temeljijo na kakovosti oddajanja svetlobe.

V široki Merkurjevi ponudbi svetil boste zagotovo našli primerno svetilo za vaš delavniški prostor. Zato skrbno izberite ustrezno svetilo, ki bo hkrati učinkovito, dovoljevalo bo uporabo žarnice z željeno jakostjo. Izbirate lahko tudi med različnimi dimenzijami, s pritrditvijo na strop pa prinesejo široko osvetlitev prostora. Za lažjo osvetlitev prostora ali okolice pa si preberite še Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 319 € 0 € do 319 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BOSCH (7)
 2. COMMEL (23)
 3. DEWALT (2)
 4. EINHELL (1)
 5. EMOS (9)
 6. EURO M (4)
 7. MAKITA (2)
 8. METABO (6)
 9. OSRAM (7)
 10. SITECO (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

ENERGIJSKI RAZRED

 1. / (4)
 2. A (2)
 3. A+ (10)
 4. A++ - A (9)
 5. A++ - E (17)
 6. B (2)
Prikaži manj   Prikaži več  

SVETLOBNI VIR

 1. 1X60W MAX. E27 (1)
 2. LED SIJALKA (6)

SVETLOBNI TOK

 1. 1400 LM (1)
 2. 1500 LM (1)
 3. 160 LM (1)
 4. 177 LM (1)
 5. 1800 LM (1)
 6. 3000 LM (1)
 7. 3500 4000K LM (1)
 8. 3500 LM (1)
 9. 430 LM (1)
 10. 700 LM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.