• Natisni

FILTER ZA VODO EKOM PIPNI, SIROFLEX

Šifra izdelka: 614918

Cena:
52,99 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Filter za vodo SIROFLEX s pomočjo mehansko ogljenega filtra odstrani iz vode nečistočo v obliki trdnih delcev velikosti nad 50 mikronov, obenem pa absorbira in odpravlja neprijeten vonj in okus s pomočjo aktivnega oglja. Filter je še posebej učinkovit pri odstranjevanju klora iz pitne vode, hkrati pa do določene mere absorbira tudi druge zdravju škodljive snovi, ki so občasno prisotne v vodi. Aktivnemu oglju v filtru za vodo in v nadomestnih vložkih so skladno z veljavnimi predpisi dodani ustrezni dodatki, ki preprečujejo razvoj bakterijske flore.

  • Zaščita proti kloru, pesticidom, insekticidom.
  • Izboljša vonj in okus vode.

Ko prvič uporabite filter za vodo oziroma po vsaki menjavi filtrirnega vložka najprej iztočite vsaj 2 l vode, da izperete aktivno oglje. To storite tudi v primeru, da filtra za vodo niste uporabljali dlje kot 48 ur.

OPOZORILO: Skozi filter nikoli ne točite vroče vode; pazite, da je pri točenju vroče vode gumb za usmerjanje pretoka vode vedno v pokončnem položaju.

Življenjska doba filtrirnega vložka je seveda odvisna od značilnosti in količine vode, ki jo filtriramo, vendar pa v nobenem primeru ni daljša od 3 mesecev. Priporočamo, da si datum poteka življenjske dobe zabeležite na nalepko in jo nalepite na filtrirni vložek. Ker se boste navadili na čisto vodo brez neprijetnega priokusa, boste takoj opazili, da filter ni več tako učinkovit kot na začetku, predvsem pa boste zaznali okus po kloru. Takrat zamenjajte filtrirni vložek. Priporočamo, da ob vsaki zamenjavi filtrirnega vložka očistite tudi filtrirno mrežico.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj