• Natisni

Talne in stenske obloge

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Lesene vodoodporne talne obloge

Parketi

Laminati

Vinilne talne obloge

Stenske obloge

Masivne obloge

Ostale talne in stenske obloge

Podloge

Letve in profili

Spletni nakup
 1.  
V akciji
 1.  
Primerjaj (0)

Talne in stenske obloge

Pri prenovi stanovanja ali gradnji novega doma lahko ključnega pomena odigrajo talne in stenske obloge. Te prostoru dodajo posebno noto in ga dovršijo ali pa celotni izgred uničijo. Kakšne talne obloge boste izbrali je odvisno od vaših potreb in želja. Z ugodno izbiro vam bodo te služile dolgo let, njihov izgled pa se ne bo pretirano poslabšal skozi leta uporabe. Ob nepravi izbiri glede na vaš stil življenja pa se lahko uničijo kmalu po polaganju novih.

Če je v vašem domu veliko dejavnosti, pri katerih bi bila lahko prisotna vlaga ali voda, vi pa imate radi lesen izgled talnih oblog. Potem so za vas odločna izbira lesene vodoodporne talne obloge. Izbirate lahko med številnimi izgledi lesenih tal. Če v vaše stanovanje sodijo bolj svetla tla se odločite zanje, lahko pa izberete tudi temnejše odtenke.

Dandanes so pri kupcih zelo popularni parketi in laminati. Imajo dolgo življenjsko dobo, ko pa se ta obrabi, lahko pokličete za to ustrezno izobraženega mojstra in vam z ustreznimi postopki povrne novejši izgled.

Odlična izbira so tudi vinilne talne obloge z lesenim izgledom. Večina vinilnih talnih je odporna na vlago in enostavna za čiščenje.

Kakšno talno oblogo boste izbrali je odvisno tudi od tega ali želite imeti talno gretje. Saj vsaka talna obloga ni primerna za vse načine ogrevanja.

Odločite se tudi za stenske obloge. Te so lahko PVC ali lesene. Lesene stenske obloge je možno prebarvati po lastni želji in jih s tem prilagodite prostoru, kjer jih boste uporabili.

Še vedno ne veste kakšno talno oblogo bi izbrali? Potem vam mi predlagamo, da si prelistate naše nasvete o gradnji, kjer boste zagotovo našli koristne informacije.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 50 € 0 € do 50 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. AGLES (7)
 2. ALPOD (3)
 3. CEZAR (58)
 4. DECORIA (27)
 5. EGGER HOME (62)
 6. EGGER HOME COMFORT (10)
 7. EGGER HOME DESIGN (18)
 8. FN (188)
 9. HASSLACHER (7)
 10. KEMOPLAST (11)
 11. KRONOTEX (64)
 12. MQ (3)
 13. MY FLOOR (64)
 14. POLIMARK LIVING (12)
 15. ROYAL (1)
 16. SALSA PREMIUM (2)
 17. SELIT (5)
 18. SENSO (29)
 19. SINTEROS EUROPARKET (4)
 20. SINTEROS EUROPLANK (3)
 21. SUPERIOR ADVANCED (4)
 22. SUPERIOR BASIC (1)
 23. SUPERIOR CATWALK (2)
 24. SUPERIOR PROGRESS (2)
 25. SUPERIOR STANDARD (4)
 26. TARKETT (4)
 27. WINFLEX (24)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.