• Natisni

HLADILNIK IN ZAMRZOVALNIK LIEBHERR CTP 2521

Šifra izdelka: 1947662

Cena:
348,00 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Hladilnik z manjšim zamrzovalnikom na zgornji strani Liebherr CTP2521 je kakovostna naprava za hitro in kvalitetno hlajenje ter zamrzovanje. Neto površina hladilnega dela znaša 191 L ter neto površino zamrzovalnega dela 44 L. Hladilna naprava je energetsko visoko varčna ter namenjena shranjevanju sveže hrane. Zaradi dovršenega estetskega videza je primerna za vsako kuhinjo, ki ji s svojim elegantnim stilom doprinese lep moderen videz.

  • Ekonomična in varčna LED osvetlitev.
  • Eleganten SwingLine design.
  • Izredno visoka energijska učinkovitost A++.

Spada v razred energijske učinkovitosti A++, ki poskrbi za stroškovno efektivnost ter odlično ekonomičnost hlajenja. Odlikujejo ga dodatni ventilator v hladilnem delu, gladka notranjost za enostavno čiščenje, avtomatsko odtaljevanje hladilnega dela, ki tako uporabniku olajša uporabniško izkušnjo. Tako mu je prihranjen dragocen čas in energija, ki bi jo porabil za dolgotrajno odtaljevanje nastalega ledu. Ventilator za kroženje hladnega zraka omogoča hitrejšo cirkulacijo ter svežino notranjosti ter s tem enakomerno temperaturo po vsem hladilnem delu. Med drugim ima varčno LED osvetljavo, ki porabi manj električne energije ter enakomerno osvetljuje celotno notranjost. Prav tako pa uporabniku omogoča natančen in jasen pregled nad živili. To pa omogočajo tudi steklene, odporne in stabilne police, ki jih je med drugim moč namestiti tudi glede na želeno višino uporabnika. Poraba električne energije v enem letu znaša 188 kWh. Je del klimatskega razreda SN-ST, je v beli barvi, s SmartFrost tehnologijo, ki zmanjša nastajanje ledu ter opremo Comfort. Vrata se enostavno odpirajo ter zapirajo, krmiljenje naprave je mehansko, hladilnik pa ima moderen SwingLine dizajn.

Tehnične specifikacije

VRSTA HLADILNIKA SAMOSTOJNI, ZAMRZ. ZGORAJ
ENERGIJSKI RAZRED A++
LETNA PORABA ELEKTRIČNE ENERG. 187 KWH
PROSTORNINA HLADILNI DEL 187 L
PROSTORNINA ZAMRZOVALNI DEL 44 L
KLIMATSKI RAZRED SN-T: +10 DO +43°C
GLASNOST DELOVANJA 40 DB
SAMODEJNO ODTAJEVANJE-NO FROST NE
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA 4 KG KG/24 H
ODPIRANJE VRAT LEVO/DESNO
BARVA BELA
ŠIRINA 55 CM
VIŠINA 140,1 CM
GLOBINA 63 CM
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH 20 H
GARANCIJA 2 LETI
INVERTER MOTOR NE
CONA SVEŽINE NE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj