• Natisni

IZRAVNALNA TALNA MASA KEMA LINEA 840 M 30 KG

Šifra izdelka: 1778851

Cena:
15,99 € /KOS
 
Cena za KG 15,9900 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Neskrčljiva polimercementna malta za izvedbo nove cementne prevleke debeline od 5 do 40 mm.Za izravnavo starih, poškodovanih betonskih tlakov in novih cementnih estrihov pred polaganjem oblog, le za notranjo uporabo. V primeru vgradnje v mokrih prostorih (kopalnica, pralnica, itd...) je obvezno potrebno na izravnalno maso nanesti tudi polimer - cementno hidroizolacijo, kot npr.: HIDROSTOP ELASTIK.

  • Pohodna že po 4 urah.
  • Primerna za talno gretje.
  • PORABA: 20 kg/m2 za vsak cm debeline.

Podlaga: Podlaga, na katero nanašamo izravnalno maso LINEA 840 M mora imeti zadostno trdnost, na njej ne sme biti umazanije, prostih delcev ter vodoodbojnih snovi, opažnih olj, premazov in drugih za sprijemljivost motečih nanosov. Priprava podlage: En dan pred vgrajevanjem izravnalne mase LINEA 840 M moramo površino intenzivno vlažiti z vodo. Po celodnevnem vlaženju na koncu odstranimo stoječo vodo iz jamic in površino odsesamo. Drugi dan pred nanosom maso LINEA 840 M vgrajujemo na vezni sloj KEMALATEX : cement v razmerju 1:2 po postopku ?sveže na sveže?. Za manj zahtevne površine namesto KEMALATEX lahko uporabimo KEMACRYL. Razmerje mešanja: Ca. 4,2 L vode na 30 kg suhe mešanice. Čas mešanja: Mešamo tako dolgo, da ima zmešana masa srednjeplastično konsistenco in se ne razteka. V čisto posodo s ustrezno količino čiste vode ob stalnem mešanju dodamo suho mešanico LINEA 840 M in mešamo do popolne homogenosti zmesi. Po končanem nabrekanju, ki traja ca. 5 minut, maso še enkrat dobro premešamo. Vgrajevanje: LINEA 840 M se nanaša na vezni sloj KEMALATEX : cement v razmerju 1:2 po postopku ?sveže na sveže?, zato naekrat obdelujemo le tolikšno površino, na katero lahko vgradimo LINEA 840 M. Čas uporabnosti: 60 minut LINEA 840 M je pohodna po 4 urah. Talne obloge polagamo oziramo lepimo po ca. 48 urah za sloj debeline 10 mm oziroma, ko je LINEA 840 M dovolj suha. Strjevanje:
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj