• Natisni

Kadi za prhanje

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Kadi za prhanje

Kadi za prhanje so odlična izbira za manjše kopalnice, saj ne zavzamejo toliko prostora kot kopalne kadi. Če načrtujete novo domovanje ali staro le prenavljate v kopalnici nikar ne pozabite na prostor, kjer se boste razvajali po napornem dnevu, prhanje pa bo kar se da priročno. Preglejte Merkurjev izbor izdelkov in zagotovo boste našli ustrezno kad glede na vaše želje, potrebe in prostor, ki ga opremljate.

Kadi za prhanje se med seboj razlikuejo po obliki – lahko so pravokotne, kvadratne ali pa v enem robu zaobljene oblike. Slednje v prostoru zaedejo najmanj prostora. Izbirate lahko tudi med različmnimi globinami kadi. Večina sodobno oblikovanih je narejena tako, da pri vstopu ni potrebno pretiranega vziganja nog, njihova površina pa je v celoti vzignjena za določeno mero. Pri njih torej ni mogoče napolniti kadi z večjo količino vode, v kateri bi se na primer otroci lahko kopali. Če vam je to prioriteta, potem izberite poglobljeno kad za prhanje. Pri te bo vstop vanjo nekoliko težji kot pri prvi kadi. Vendar pa ne bo skrbi, da bi pri prhanju prišlo do preliva vode čez rob.

Kakšen tip kadi boste izbrali je odvisno predvsem od vaših potreb in želja, upoštevati pa morate tudi lastnosti prostora (velikost in ambient).

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 375 € 0 € do 375 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AQUAESTIL (5)
  2. CERAMICA DOLOMITE (1)
  3. FEROTEHNA (8)
  4. KOLPA SAN (29)
  5. KONIK (1)
  6. NOVELLINI (1)
  7. OLYMPIA (3)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.