• Natisni

Kopalniški bloki

Nakup na obroke

Praktični nasveti

Storitev RečenoStorjeno

Hitro in enostavno do izdelkov! Hitri kredit ali obročno odplačevanje je prava odločitev kadar potrebujete denar za načrtovane ali nenačrtovane nakupe. Obiščite Merkurjevo prodajno mesto, kjer boste prejeli informativni izračun, informacije in uredili vse potrebno za sklenitev kredita. Več o nakupih na obroke in hitrih kreditih si preberite na strani kreditov .

Zapri

Med našimi nasveti boste našli raznovrstne informacije, priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite. Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite. Preberite nasvete.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Kopalniški bloki

Na novo opremljate kopalnico? Želite poskrbeti za čist in eleganten izgled hkrati pa si omogočiti dovolj prostora za shranjevanje brisač, kopalniške galanterije in drugih elementov, ki jih želimo malo skriti pred vsakim pogledom. Izkoristite prostor pod umivalnikom! Odločite se za montažo umivalnika na kopalniški blok – tako boste prihranili na prostoru tudi v manjših kopalnicah.

Večina kopalniških blokov je sestavljenih iz omarice za shranjevanje, umivalnika in ogledala. Poleg njega pa je v nekaterih primerih tudi manjša odlagalna površina.

Pri izbiri se osredotočite na dimenzije kopalniških blokov, njihov izgled in material iz katerega so izdelani. Naj se po svojem izgledu ustrezno povezujejo z ostalim pohištvom kopalnice – sanitarno keramiko, kadjo, armaturami…

Za ustrezno opremljanje kopalnice preberite Merkurjeve nasvete, ki so jih pripravili strokovnjaki s področja kopalnic. Našli boste številne nasvete za enostavno in čim hitrejšo ureditev kopalnice. Našli boste številne informacije, ki ji do sedaj morda še niste poznali.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 341 € 0 € do 341 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. FEROTEHNA (4)
  2. KOLPA SAN (5)
  3. MEGALANT (3)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.