• Natisni

LIKALNI SISTEM PHILIPS GC 9940/05

Šifra izdelka: 1811870

Cena:
1.349,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Likalna plošča: SteamGlide, Neprekinjen izpust pare: 120 g/min, Navpično likanje s paro, Pritisk: Do 6 bar, Parna konica, Napajanje: 2000?2400 W, Dolivanje in izlivanje vode: Snemljiv zbiralnik za vodo, Izredno velika odprtina za polnjenje, Za dolivanje kadarkoli, Čas segrevanja: 2 min, Mehek ročaj, Samodejni varnostni izklop, Shranjevanje kabla: Samodejni navijalnik kabla, Dolžina napajalnega kabla: 2,5 m, Prosto premikanje kabla (vrtljiv): Za 180 stopinj vrtljiv kabel

  • Vrhunski rezultati.

Z manj truda do vrhunskih rezultatov Vgrajen likalni sistem Vgrajen likalni sistem Philips Wardrobe Care GC9940/05 omogoča enostavno likanje od priprave do shranjevanja. Aktivna likalna deska z zmogljivim likalnikom zagotavlja vrhunske rezultate likanja doma. Vsestransko likanje Vgrajena likalna deska z generatorjem pare pod pritiskom Enostavna priprava in shranjevanje Klasična pregibna zasnova z zložljivo desko Enostavno do vrhunskih rezultatov likanja Edinstvena tehnologija OptimalTemp: brezskrbno likanje, brez nastavitev Hitro likanje: do 6 barov parnega pritiska, 120 g/min izpust pare Del v obliki srajce za enostavno likanje srajc Aktivna likalna deska s funkcijo za pihanje in sesanje Navpično likanje s paro Enostaven in učinkovit sistem za filtriranje vodnega kamna Sistem za odstranjevanje vodnega kamna DualProtect za nemoteno likanje Vgrajena likalna deska s sistemom za odstranjevanje vodnega kamna DualProtect in tehnologijo OptimalTemp Klasična pregibna zasnova Zložljiva deska Sistem za odstranjevanje vodnega kamna DualProtect Sistem za odstranjevanje vodnega kamna DualProtect je zasnovan tako, da iz sistema odstrani 99 % vodnega kamna. Ta enostaven sistem ščiti likalni sistem pred vodnim kamnom in podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Dvojno zaščito zagotavljajo posebni vložki proti vodnemu kamnu, ki preprečujejo vstop vodnega kamna v sistem, in dodaten cikel izpiranja ob zamenjavi vložkov. Z dvojno zaščito lahko enostavno uživate v likanju brez vodnega kamna. Vgrajena deska in likalnik Vgrajena likalna deska Philips z generatorjem pare pod pritiskom. Končno lahko enostavno likate srajce. Zaradi edinstvene zasnove deske, ki ima en konec posebej prilagojen obliki srajce, je likanje srajc enostavno in hitro. Srajce se v celoti prilegajo ramenskemu koncu deske, zato vam jih ne bo potrebno poravnavati. Hkrati lahko likate hrbtni in ramenski del srajce in tako prihranite čas in trud. Sistem za odstranjevanje vodnega kamna DualProtect je zasnovan tako, da iz sistema odstrani 99 % vodnega kamna. Ta enostaven sistem ščiti likalni sistem pred vodnim kamnom in podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Dvojno zaščito zagotavljajo posebni vložki proti vodnemu kamnu, ki preprečujejo vstop vodnega kamna v sistem, in dodaten cikel izpiranja ob zamenjavi vložkov. Z dvojno zaščito lahko enostavno uživate v likanju brez vodnega kamna. Hitro likanje omogoča do 6 barov parnega pritiska in do 120 g/min neprekinjenega izpusta pare. Zaradi zmogljivega delovanja in tehnologije OptimalTemp je likanje s sistemom WardrobeCare hitrejše kot s katero drugo vgrajeno desko na trgu.* *Po testih, ki jih je opravil inštitut SLG, maja 2011 v primerjavi z največjim konkurentom.

Tehnične specifikacije

VRSTA LIKALNEGA SISTEMA LIKALNA DESKA + LIKALNIK
MOČ 2400 W
FUNKCIJE LIK. SISTEMA NAPIHOVANJE ODSESAVANJE PARE
FUNKCIJE LIKALNIKA PARNA KONICA PREPREČEVANJE NABIRANJA KAMNA PRIPRAV
TEKST PRITISK 6 BAROV, IZPUST 120 G/MIN
GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj