• Natisni

UNIVERZALNO LEPILO HENKEL PATTEX UNIVERSAL CLASSIC 120 ML

Šifra izdelka: 1727309

Cena:
4,89 € /KOS
 
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Za univerzalno uporabo, Pattex univerzalno kontaktno lepilo je vodilno lepilo v naši ponudbi kontaktnih lepil. Hitro se veže s super lepljivo silo. Enostavno se širi, to lepilo je idealno za lepljenje mešanih površin ? in za lepljenje furnirja na zapletene vogale. Najboljše se uporablja v zaprtih prostorih za veliko materialov, razen PE in PP. Primerno za laminate tudi. Toplotno odporno.

 • Univerzalno lepilo.
 • Idealno za lepljenje mešanih površin.
 • Hitro se veže.

Področja uporabe: - Les - Usnje - Kovina - Plastika - Guma - Pluta Nasveti in triki: Preveč lepila? Odstranjevati odvečno univerzalno kontaktno lepilo je otroška igra. Niso potrebna topila, tako je varno. 1.Počakajte, da se lepilo posuši na dotik. 2.Nato vtrite odvečno lepilo s prsti in pritisnite z majhno žogo, ki jo lahko vržete proč. Politje lepila na vaših oblačilih? Če dobite Pattex univerzalno kontaktno lepilo na vaša oblačila se ne sekirajte. Gre za enostavno odstranjevanje. 1.Odpri pralni stroj. Odstrani oblačilo iz telesa. Vrzi v pralni stroj. Operite pri normalni temperaturi. 2.Odstranite oblačilo iz pralnega stroja. Oblačilo je brez Pattex lepila. Potrebujete alternativo za stiskanje valja? Za vezne lastnine, kontaktno lepilo potrebuje le močan, kratek pritisk. Strokovnjaki uporabljajo za stiskanje valj. Ne skrbite, če ne boste imeli enega sami. Vedno lahko uporabite, steklenico ali kaj podobnega in pritisnite enakomerno čez vezane dele. Drobni tisk: Pattex kontaktno lepilo je primerno za različne vrste delovnih opravil, vendar pa je najbolj uporaben za notranjo uporabo.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


 • NEVARNO
 • STRUPENO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKI
 • LAHKO VNETLJIVA TEKOČINA IN HLAPI
 • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
 • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
 • LAHKO POVZROČI ZASPANOST ALI OMOTICOVARNOSTNI LIST


 • NEVARNO
 • STRUPENO ZA VODNE ORGANIZME, Z DOLGOTRAJNIMI UČINKI
 • LAHKO VNETLJIVA TEKOČINA IN HLAPI
 • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
 • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
 • LAHKO POVZROČI ZASPANOST ALI OMOTICOS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj