• Natisni

VARILNO REZALNA GARNITURA GK VGG-6

Šifra izdelka: 628314

Cena:
511,99 € /GRN
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Varilno rezalna garnitura GK VGG-6 je komplet izdelkov v kovinski škatli za plamensko rezanje, segrevanje in varjenje. Kratica VGG 6 pomeni, da je v garnituri 6 plamenikov. Komplet vsebuje ročni rezalnik RRG tip 200/A, držalo DG, plameniki od št. 1 do 6 PG/A, voziček, šestilo, ključ, komplet čistilnih igel, ustnik 3 - 100/A in rezalne šobe 3 - 10, 30 - 60, 60 - 100/A.

  • Kovinska škatla. .
  • Zajema celoten komplet izdelkov za varjenje.
  • Izdelki imajo certifikat o ustreznosti.

Plameniki

Uporabljajo se za varjenje, segrevanje in spajkanje s kombinacijo plinov acetilen (A). Delovni tlak plemenika je 2,5 bar. Cev in telo sta iz medenine, šoba pa je iz bakra. Plameniki so varnostno pregledani pred skladiščenjem in imajo certifikat o ustreznosti. Polizdelki, ki sestavljajo plamenik, so izdelani s CNC tehnologijo in nato ročno sestavljeni v celoto.

Ročni rezalnik RRG tip 200/A

Uporablja se za ročni plamenski razrez kovinskih materialov do debeline 300 mm, v kombinaciji s plini acetilen (A) in kisikom, delovnik tlak pa je odvisen od debeline obdelovanca. Ročnemu rezalniku je priložen voziček, ki omogoča natančno nastavitev razdalje med rezalno šobo in obdelovancem ter navodila za varno uporabo. Je v celoti sestavljen iz medenine, polizdelki, ki sestavljajo rezalnik, pa so izdelani s CNC tehnologijo in nato ročno sestavljeni v celoto.

Rezalne šobe

Rezalne šobe se uporabljajo za razrez kovinskih materialov debeline od 3 do 10 mm v kombinaciji z ustnikom 3 ? 100/A. Šoba ima navoj M9 in je dolga 33,5 mm ter izdelana iz medenine s CNC tehnologijo. Šoba z oznako A se uporablja za rezanje v kombinaciji plinov acetilen in kisik.

Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj