• Natisni

Kotli na tekoča goriva

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

Se opravičujemo!

V kategoriji ni izdelkov, ki bi ustrezali vaši izbiri.

NAZAJ NA NASLOVNICO

Kotli na tekoča goriva

Prenavljate starogradnjo ali ste si zgradili lastni dom? Vsako domovanje potrebuje tudi ustrezen ogrevalni sistem. Kakšnega boste izbrali je odvisno od vaših želj in predvsem načina gradnje.

Za večje hiše so odlična izbira kotli na tekoča goriva, ki so izdelani iz visokokakovostnega jekla. Kot energent se zanje uporablja kurilno olje. Njihova uporaba optimizira uporabo energije, hkrati pa se poskrbi tudi za varstvo okolja.

Poleg klasičnih kotlov, ki ogrevajo s pomočjo enega tipa energenta, se lahko v Merkurju odločite tudi za kombinirane kotle z ločenimi kurišči. To pomeni, da se eden uporablja za kurjenje s peleti, drugi pa za kurjenje ostalih vrst goriv.

Zgorevanje v kotlih na tekoča goriva je popolno, zatorej jih ni potrebno velikokrat čistiti. Načeloma pa je njihovo vzdrževanje enostavno.

Priporočamo vam, da pred nakupom novega ogrevalnega sistema preberete še Merkurjeve nasvete o ogrevanju, kjer boste izvedeli marsikatero zanimivo informacijo. Prav tako smo za vas pripravili trike za čim boljše varčevanje pri ogrevanju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.