• Natisni

Kaminski vložki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 180 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Storitev RečenoStorjeno

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 180,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 180,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Svetujemo, prenovimo, garantiramo! Z Merkurjevimi mojstri je preurejanje doma bolj enostavno, kot si mislite. Prenova doma vam mora biti veselje in zadovoljstvo, ne pa mučna frustracija. V Merkurju dobite celovito storitev, ki vključuje kakovosten material, svetovanje, ogled na domu, hitro izvedbo, plačilo na obroke ter garancijo na opravljeno delo.

Merkur zagotavlja, da se boste pri prenovi doma namesto skrbem raje posvetili zadovoljstvu. Več informacij o storitvah si lahko preberete na strani storitev.

Zapri

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 10
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 10
1 2

Kaminski vložki

V hladnih zimskih dneh se pogrejte z odejo in branjem knjige ob kaminu. Na voljo so vam različne vrste ogrevanja, o katerih lahko več preberete v Merkurjevih nasvetih, ki so jih za vas pripravili strokovnjaki.


Če uporabljate kaminsko peč, si v Merkurjevem centru zagotovite dober kaminski vložek. Ta mora imeti možnost dovoda zunanjega zraka v kurišče, kar omogoča boljše izgorevanje. Kvalitetnejši vložki so obloženi s šamotom, ki spodbuja boljšo akumulacijo in tudi izgorevanje.


Kaminski vložki so izdelani iz kvalitetne litine, odlikuje jih visoka stopnja izkoristka in čistoča izgorevanja. Uporabljamo jih lahko kot prostostoječo peč ali kaminski vložek. Zaradi steklenih vrat nudijo nostalgičen občutek ob ogrevanju prostorov, tehnologija pa zagotavlja sodobno učinkovitost peči.


Naj bodo kaminski vložki prijeten način, kako dopolniti ogrevalni sistem in popestriti bivalne prostore.

 

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 3787 € 0 € do 3787 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. LOKATERM (2)
 2. NORDICA (6)
 3. PLAMEN (1)
 4. SENKO (1)

ZMOGLJIVOST SEGREVANJA DO

 1. 200 M3 (2)
 2. 258 M3 (2)
 3. 269 M3 (1)
 4. 272 M3 (1)
 5. 287 M3 (1)
 6. 350 M3 (1)
 7. 400 M3 (1)
 8. 430 - 480 M3 (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

SISTEM OGREVANJA

 1. TOPLOVODNI (1)
 2. TOPLOZRAČNI (9)

ENERGENT

 1. DRVA (10)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.