S 1.4.2023 stopijo v veljajo novi Splošni pogoji za imetnike Merkujeve kartice zaupanja. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Ravno polaganje talnih ploščic

EasyTilerEasyTiler

Bi za svoj dom izbrali prav posebne ploščice, a se bojite, kako jih bo mojster položil? Kaj pa če ploščice ne bodo povsem poravnane po višini in se boste s stolom vedno zadeli v tisti mali rob med dvema ploščicama?

Dobrodošli v sodobnost, takšni problemi so lažje rešljivi kot si predstavljate. Še več, če imate v sebi vsaj malo žilice »sam svoj mojster«, lahko ploščice brez večjih problemov učinkovito in ravno postavite kar sami.


Za enostavno in ravno polaganje ploščic s sistemom EasyTiler sledite spodnjim korakom

Korak 1

Izberite sanjske ploščice (nasvet: to delo lahko prepustite ženskemu delu družine). Izračunajte potrebno količino ploščic in lepila za vaš prostor. Izračunajte še potrebno število EasyTiler spojk in klinov glede na velikost ploščic. Brez panike, vse podatke najdete v priloženi priročni shemi.

Sistem EasyTiler lahko uporabite za polaganje ploščic tako na tleh kot po stenah. Še posebej dobro se obnese za polaganje večjih ploščic. Primeren pa je tudi za polaganje debelejših ploščic in kamna.

Tabela spojkTabela spojk

Korak 2

Prižgite najljubšo glasbo ali poskrbite za popoln mir brez motenj, kakor vam je ljubše. Na površino nanesite lepilo. EasyTiler spojko položite pod ploščico, približno 5 cm od roba ploščice.

Tabela spojkTabela spojk

Korak 3

Poleg položite naslednjo ploščico. EasyTiler klin čvrsto zagozdite pod spojko. To lahko naredite z roko, pri polaganju večjih površin pa priporočamo uporabo priročnih klešč. Večji del vašega dela je že opravljen. Zdaj sta ploščici poravnani po višini. Zaradi dovršene oblike spojke je mogoče medsebojno poravnati tudi različno debele ploščice.

KlinKlin
SkupajSkupaj

Korak 4

Priporočamo, da EasyTiler spojko in klin namestite na vse štiri strani vsake ploščice. Pri večjih ploščicah uporabite vsaj dve spojki na vsako stran.

EasyTiler sistem lahko kombinirate tudi z uporabo križcev in drugih pripomočkov za lažje polaganje keramičnih ploščic. Delo si poenostavite, da bodo končni rezultati kar najboljši.

Pogled od zgorajPogled od zgoraj

Korak 5

Počakajte. Ko se lepilo posuši, z gumijastim kladivom ali konico čevlja udarite pravokotno na klin. Spojka poči, spodnji del ostane pod ploščico, klin pa uporabite večkrat.

klinklin

Z uporabo sistema EasyTiler boste lahko upravičeno ponosni na položene ploščice. Za še boljšo predstavo pa si oglejte še spodnji video.

Rečeno storjeno - iščete mojstraRečeno storjeno - iščete mojstra
Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov

Košarica

Izberite svoj najbližji trgovski center

Za izbran trgovski center vam bomo samodejno prikazovali zaloge.

Zdravo

Ste že nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Prijava

Še niste nakupovali v Merkur spletni trgovini?

Ustvarite račun in nakupite hitreje.
Ob registraciji si lahko ustvarite tudi Merkurjevo kartico zaupanja, s katero si zagotovite dodatne prihranke.

Registracija

Zaloga v trgovskih centrih

Prikaz zalog je informativne narave. Točen podatek dobite v izbranem trgovskem centru.

Brezplačna pomoč pri nakupu
Brezplačna pomoč pri nakupu
080 88 01
Kuhinja
Kopalnica
Gradnja in obnova
Vrt in okolica