Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
bosch unlimitedbosch unlimited
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
419,90 €
Več
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
329,90 €
Več

Darilo ob nakupu izbranega sesalnika Bosch UNLIMITED

Med 1. 4. 2020 in 30. 6. 2020, ob nakupu izbranega sesalnika Bosch Unlimited prejmete tudi Bosch vakuumski čistilec oken GlassVac Solo.
Pravila in pogoje akcije si lahko preberete tukaj.

Bosch Unlimited darilo VrtalnikBosch Unlimited darilo Vrtalnik

Novi brezžični sesalniki Unlimited Serie | 6 in Serie | 8

Novi brezžični sesalniki Unlimited Serie | 6 in Serie | 8 so primerni za učinkovito čiščenje vseh površin - od tal do stropa. S številnimi nastavki lahko enostavno očistite vse talne površine od parketa, preprog do keramičnih ploščic. Hkrati boste lahko očistili oblazinjeno pohištvo, mizo, notranjost avtomobila in celo strop. Imate težave s čiščenjem težko dostopnih mest? Sedaj imamo rešitev tudi za to. Na voljo je fleksibilna šoba, s katero dosežete tudi najtežje dostopna mesta in poskrbi za brezhibno čistočo vašega doma.

Podaljšanje časa delovanja z zamenljivo baterijo. Click`N’Power.

Želite več fleksibilnosti in daljši čas delovanja - dodatna baterija vam bo omogočila podaljšanje časa delovanja vašega sesalnika. Click`N`Power – z zamenljivo baterijo Bosch – je sesalnik Unlimited pripravljen za vsako čiščenje, kadarkoli ga potrebujete.

Izvrsten dizajn

Sesalnike Unlimited odlikuje tudi izjemen dizjan. Sesalniki navdušujejo z moderno obliko in visoko kakovostnimi materiali. Skupaj s praktičnim stenskim držalom je sesalnik Unlimited popoln dodatek za vsak dom.

Kateri sesalnik izbrati?

Unlimited Serie | 6 ali Serie | 8?

Sesalnike obeh serij odlikuje priročna uporaba in dizajn. Kje pa so razlike? Izvedite več o obeh serijah in njihove prednosti.

Učinkovitost čiščenja

Vsi sesalniki Unlimited zagotavljajo najvišjo učinkovitost čiščenja. Obe seriji smo opremili z najnovejšo tehnologijo brezkrtačnega motorja. Digitalni motor z več kot 54.000 obrati na minuto je zmogljiv, zanesljiv in brez emisij. Za sesalniki Serie | 6 smo razvili posebno mehansko krtačo Bosch AllFloor Power, ki omogoča čiščenje vseh talnih površin. Se spopadate s trdovratnimi madeži? Svetujemo vam, da za čiščenje uporabite sesalnike Serie | 8, kateri imajo močnejšo električno krtačo AllFloor HighPower.

Enostavna uporaba

Sesanje še nikoli ni bilo tako enostavno. Sesalniki Unlimited so prilagojeni uporabniku in vam kar najbolj olajšajo čiščenje vašega doma. Želite sesalnik, s katerim je sesanje stropa kar najlažje? Izberite sesalnik Unlimited Serie | 6, saj ta s svojim kompaktnim dizajnom in nizko težo (2, 3 kg) omogoča udobno čiščenje, medtem ko imajo sesalniki Unlimited Serie | 6 nekoliko višjo težo (2,9 kg).

Brežično sesanje z originalno baterija Bosch.

Novi sesalniki Unlimited Serie | 6 in Serie | 8 so na voljo z zamenljivo baterijo, ki je tudi del 18-voltnega brezžičnega sistema Bosch za dom in vrt Home & Garden (linija zelenih izdelkov). Za serijo Unlimited lahko enostavno uporabite že obstoječe baterije. Vsi sesalniki Serie | 6 v kompletu vsebujejo 2,5 aH baterijo, če želite več pa izberite Serie | 8, ki vsebuje 3,0 aH baterijo.

DigitalSpin motorDigitalSpin motor
DigitalSpin motor

Brezhibno čiščenje. Osveži tudi zrak

AllFloor HighPower krtača in DigitalSpin motor zagotavljata brezhibno čiščenje vseh vrst površin.

RotationClean system s posebnim filtrom s Pure Air membrano higiensko očisti filter, zato je izhodni zrak čistejši od zraka v prostoru.

DigitalSpin motor

Tehnološko dovršen Bosch DigitalSpin motor je visoko učinkovit, lahek in ima dolgo življenjsko dobo.

Garancija baterije

Tako kot vsaka druga Li-ion baterija se baterija Power for ALL z uporabo naravno obrabi. Zato se kapaciteta baterije in s tem čas delovanja zmanjša. To je proces naravnega staranja, ne pa posledica izpada materiala / proizvodnje ali okvare izdelka.

Ana Žontar Kristanc: Noro je, kaj vse ponuja ta sesalec!

Novi sesalnik je v praksi preizkusila TV voditeljica, avtorica kuharic in blogerka Ana Žontar Kristanc. Iz prve roke je potrdila, da gre za izjemen sesalnik, ki učinkovito počisti vse, kar mu na pot "nastavita" njena malčka. 

Anino recenzijo sesalnika si lahko ogledate v videu na desni strani. 

<script src="https://code.jquery.com/jquery-2.2.4.min.js" integrity="sha256-BbhdlvQf/xTY9gja0Dq3HiwQF8LaCRTXxZKRutelT44=" crossorigin="anonymous"></script>
<script>
$(".time-img").each(function(){
var cl = $(this).attr("class");
var arr = cl.split(" ")
for(var i = 0; i < arr.length;i++)
{
if(arr[i].indexOf("start") !== -1)
{
var start = arr[i];
}
if(arr[i].indexOf("end") !== -1)
{
var end = arr[i];
}
}

var startArr = start.split("-");
var endArr = end.split("-");

var now = new Date().getTime();
var startConv = new Date(startArr[2] + '/' + startArr[3] + '/' + startArr[1] + ' ' + startArr[4]).getTime();
var endConv = new Date(endArr[2] + '/' + endArr[3] + '/' + endArr[1] + ' ' + endArr[4]).getTime();

if(startConv < now && endConv > now)
{
$(this).show();
$(".no-coupon").hide();
}
else
{
$(this).hide();
}
});
</script>

Are Your Sure?

Exit