Brezplačna dostava nad 70 €. Več
Primerjalnik izdelkov:
Primerjalnik izdelkov:

Merkurjeva kartica zaupanja - pristopna izjava

Neobvezne podatke (tisti, ki niso označeni z *) nam lahko zaupate za namen boljšega poznavanja imetnikov MKZ kartice. Kolikor se ne boste odločili za prejemanje prilagojenih ponudb, bodo v psevdonimizirani obliki uporabljeni zgolj v Merkurjevih notranjih analizah namenjenih optimiziranju poslovanja s ciljem dviga zadovoljstva imetnikov MKZ (preverjanje uspešnosti produktov, planiranje novih produktov, načrtovanje marketinških in prodajnih strategij in podobno).

Seznanjen sem, da me lahko kot kupca njegovega blaga in storitev v skladu z določili Zakona o elektronskih komunikacijah Merkur trgovina d.o.o. obvešča o svoji ponudbi z uporabo mojega e-naslova. Prav tako sem seznanjen, da lahko uporabo mojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja kadarkoli prepovem z izjavo na e-naslov: kartica@merkur.si.

Obvezno soglasje

PREJEMAJTE AKCIJE IN PONUDBE PRILAGOJENE SAMO VAM

Če želite prejemati občasna obvestila o ponudbah Merkurja trgovine d.o.o. na mobilno številko tudi v obliki SMS, MMS ali drugih oblikah sporočil, oz. preko drugih aplikacij za pošiljanje sporočil (npr. Viber,WhatsApp…) nam to potrdite z oznako v spodnjem okencu.

Podrobnejše informacije o tem, kako obdelujemo vaše podatke, s kom jih delimo in na kakšni podlagi, ter kakšne so vaše pravice, si lahko preberete v Politiki zasebnosti na povezavi https://www.merkur.si/varstvo-osebnih-podatkov. Z oddajo tega obrazca ste seznanjeni in potrjujete Politiko zasebnosti.

Potrebna je identifikacija

Na vaš e-poštni naslov smo vam poslali povezavo za identifikacijo.

Merkurjeva kartica zaupanja vam nudi:

  • Prihranke ob nakupih
  • Ekskluzivne posebne ponudbe
  • Ponudbe prilagojene na vaš življenjski stil
  • Dodatne storitve prilagojene reševanju vaših težav
  • Enostavnejši nakup na spletu

Niste prejeli naše e-pošte? Kliknite tukaj za ponovno pošiljanje.

Čas za identifikacijo je potekel

Ker nismo prejeli vaše potrditve e-pošte, ki smo jo poslali na vaš e-poštni naslov , smo zaradi varnosti prekinili postopek izdaje vaše Merkurjeve kartice zaupanja.

Prosimo vas, da ponovite postopek.

Postopek za izdajo Merkurjeve kartice zaupanja je bil uspešno izveden

Na e-poštni naslov smo vam poslali vašo e-Merkurjevo kartico zaupanja. Hvala za izkazano zaupanje!

Žal izdaja vaše kartice ni uspela

Se opravičujemo!

Nazaj na vrh Nazaj na vrh
Primerjalnik izdelkov:
Dodaj v košarico
Kategorije izdelkov