• Natisni

KUHINJSKI ROBOT ELECTROLUX EKM 4000

Šifra izdelka: 2017100

Cena:
349,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Večnamenski kuhinjski robot bo nepogrešljiv pomočnik pri kuhanju. Namenjen je za pripravo najrazličnejših jedi. Odlična zmogljivost 1000 W, kar 10 nastavitev hitrosti in različne metlice za stepanje, mešanje, gnetenje bodo izpolnile vse vaše želje. Pri največji hitrosti zagotavlja 211 obratov/min, pri najmanjši pa 38 obratov/min. Njegovo ohišje je kovinsko, priloženi pa sta dve posodi iz nerjavečega jekla, s prostornino 4,8 l ter 2,9 l. Odlikuje ga tudi LED osvetlitev posode, kar zagotavlja popoln nadzor nad sestavinami med pripravo jedi. Možna uporaba dodatnih nastavkov.

  • Večnamensko uporaben.
  • Vsi dodatki so iz nerjavečega jekla.
  • Možnost nastavitve 10 različnih hitrosti. .

Zanesljivost

Kuhinjski robot Electrolux je zanesljiv pomočnik pri pripravi najrazličnejših jedi. Odlično se bo obnesel pri različnih opravilih, za to pa so zaslužne tri metlice iz nerjavečega jekla ter 10 različnih stopenj, s katerimi je moč izbrati najustreznejšo glede na sestavine v posodi. Metlica s kavljem je primerna za pripravo in gnetenje testa, metlica in ploski stepalnik pa za tlačenje krompirja, stepanje smete ali pripravo okusnega testa za torto.

Možnost dokupa različnih dodatkov

Univerzalnost kuhinjskega robota omogoča uporabo številnih nastavkov, ki jih namestite na njegovo ogrodje. Dodatke je potrebno dokupiti. Odlično se obnese rezalnik oz. drobilnik, s katerim se hrana nareže na majhne kose. Izbirate lahko med različno oblikovanimi nastavki rezila. Primerni so za zelenjavo, sadje, ribanje parmezana in tudi drobljenje oreščkov.

Tehnične specifikacije

VRSTA MEŠALNIKA KUHINJSKI ROBOT
MOČ 1000 W
ŠTEVILO HITROSTI 10
VRSTA POSODE INOX
PROSTORNINA POSODE 4,8 + 2,9 L
NAPAJANJE VRVIČNI
DODATKI METLICA ZA GNETENJE, MEŠANJE, STEPANJE
GARANCIJA 1 LETO
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj