Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
Navigacija

Strešna okna

Strešna okna

Iščete nova okna za mansardo ali pa ste dom zgradili tako, da potrebujete strešna okna? S strešnimi okni lahko v dom prinesete veliko sončnih žarkov in svetlobe, ki poskrbi za ambientalno vzdušje.

Ob nepremišljeni namestitvi pa lahko strešna okna kaj kmalu postanejo breme zaradi poletnega pregrevanja. Tovrstna okna so namreč bolj izpostavljena soncu in mrazu, kljub občutljivosti na temperaturo, pa z njimi lahko dobimo več energije, kot je izgubimo.

Strešno okno izberite glede na vrsto gradnje in velikost prostora, ki ga želite osvetliti. Na učinkovito delovanje okna zagotovo vpliva tudi natančna vgradnja strešnih oken. Vgradnja mora zagotavljati stabilnost, trdnost, požarno varnost in zaščito pred vlago.

S senčili in roloji v poletnih in zimskih mesecih izkoristite ali preprečite vstop sončnih žarkov. Za dodatno zaščito pred nizkimi ali visokimi temperaturami pa oken ob ekstremnih temperaturah ne odpirajte, razen če prostor nima urejenega mehanskega zračenja.

V Merkurjevi ponudbi preverite lesena in plastična strešna okna, ki so varna in enostavna za montažo. S strešnimi okni boste vašemu domu dodali kanček čarovnije.

Če potrebujete pomoč pri montaži, preverite nasvete Merkurjevih strokovnjakov, s pomočjo katerih boste uredili vaš dom.