Klikni in prevzemi: 19 prevzemnih mest.
Merkur paketnik: 8 prevzemnih mest (24/7).
Spletni nakup na obroke: do 12 obrokov brez obresti.

Kopalne kadi

Filtriraj
232,49 € / kos
Brezplačna dostava
Na zalogi
Na zalogi Preračunavam datum dostave
Več
29,99 € / zavitek
Na zalogi
Na zalogi Preračunavam datum dostave
Več
156,99 € / kos
Na zalogi
Na zalogi Preračunavam datum dostave
Več
Filtriraj

Kopalne kadi

Ste se odločili za prenovo kopalnice oz. to na novo opremljate? Poskrbite za prijetno sproščanje po napornem dnevu in se odločite za nakup ustrezne kopalne kadi. V širokem naboru Merkurjeve ponudbe boste zagotovo našli ustrezno za vašo kopalnico.

Ker kopalne kadi zahtevajo nekoliko več prostora, so primerne za večje kopalnice, vendar tudi v njih lahko s konvencialno postavitvijo prihranite nekaj prostora, ki vam bo v prihodnje prišel še kako prav. Zatorej izberite kotno kopalno kad, ki bo dobro izkoristila vogale v prostoru, hkrati pa njihova zaobljena linija ne bo segala preveč v prostor. Večina kotnih kadi ima svojo notranjost oblikovano tako, da omogoča udobno sedenje in čim lažje prhanje.

Poleg kotnih kadi boste v naši ponudbi našli tudi klasične kadi pravokotnih oblik. Za zanimivo oblikovane kopalnice pa so primerne tudi zaobljene ovalne kadi.

Odločite se lahko za prostostoječo kad, ki omogoča postavitev kjer koli v prostoru. Vgradne kadi pa je potrebno namestiti v neko ogrodje, obložiti s ploščicami, torej vgraditi v za to namenjeno površino. Vgradne kadi so lahko tako kotne kot tudi pravokotne kadi.

Glede na celotno vzdušje in ambient kopalnice izberite ustrezno obliko in barvo kadi, pazite pa tudi, da se bo ustrezno povezovala z ostalimi sanitarnimi izdelki v kopalnici, da bodo le ti skupaj ustvarjali enotno vzdušje.

Če ste zaradi pestre izbire izdelkov preveč zbegani, vam priporočamo, da si preberete Merkurjeve nasvete o kopalnici, njeni opremi in vzdušju. Zagotovo boste našli zanimive informacije, ki vam bodo koristile pri opremljanju.

Are Your Sure?

Exit