Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Kuhinja in jedilnica

Hladilne torbe
Hladilne torbe
Kuhinjska oprema in pripomočki
Kuhinjska oprema in pripomočki
Jedilni pribor
Jedilni pribor

Kuhinja in jedilnica

Kuharski mojstri in začetniki s kuharsko žilico se tudi za odhod na dopustniški oddih pripravite na pripravo jedi – ker imate več časa, boste lahko več eksperimentirali. Poiščite navdih v novem kraju, ki ga boste obiskali, preizkusite nove recepte z drugačnimi začimbami in sestavinami, hkrati pa ne pozabite niti na svoje najljubše recepte, ki bodo poskrbeli za polne želodčke in zadovoljne obraze.

Če boste dopust preživeli na kampiranju, enostavno poskrbite, da bo kuhanje tudi na dopustu velik užitek. Ker na šotorjenju po navadi razpolagamo z manj prostora, razmišljajte večnamensko in svoj kuhinjski in jedilniški prostor prilagodite glede na število oseb, velikost prostora in potrebe.

Ko boste izbrali prostor za kampiranje ali piknike, poskrbite, da bo kuhinja stala v senci. To vam bo olajšalo pripravo hrane, hkrati pa sestavine ne bodo izpostavljene direktni sončni svetlobi. Svetujemo tudi, da pred odhodom na kampiranje načrtujete obroke, skrbno preračunate vse potrebne sestavine in s seboj vzamete živila, ki ne bodo zavzela veliko prostora.

Kjerkoli že boste počitnikovali ali si vzeli čas za kratek vikend oddih, si vzemite čas za gurmanske užitke in uživajte v pripravi odličnih obrokov, pri tem pa izberite opremo, ki je enostavna za shranjevanje in ne zasede veliko prostora. Tako jo boste lahko povsod uporabljali in kamorkoli prevažali.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo različne vrste kuhalnikov – plinski žar, žar za kampiranje in žar za enkratno uporabo. Omogočali vam bodo hitro pripravo, okus hrane pa bo več kot odličen.

Za uživanje v obrokih izberite tudi jedilni pribor, jedilne servise, krožnike in skodelice in kozarce. Za shranjevanje jedi in prigrizkov uporabite hladilno torbo, v kateri bodo vaši napitki ostali hladni in vas bodo osvežili na plaži ali pikniku.

Pripravite recepte, ideje za kombiniranje jedi in spakirajte opremo za kuhanje!

Preverite Merkurjeve nasvete!

Are Your Sure?

Exit