Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh

Senčila

Filtriraj
-20%
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
Akcijska cena Akcijska cena 439,99 € Redna: 549,99 € Prihranek: 110,00 €
Več
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
959,99 €
Več
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
569,99 €
Več
69,99 €
Več
-20%
Akcijska cena Akcijska cena 135,99 € Redna: 169,99 € Prihranek: 34,00 €
Več
-25%
Akcijska cena Akcijska cena 52,49 € Redna: 69,99 € Prihranek: 17,50 €
Več
-20%
Akcijska cena Akcijska cena 103,99 € Redna: 129,99 € Prihranek: 26,00 €
Več
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
359,99 €
Več
69,99 €
Več
-30%
Brezplačna dostava ob nakupu v spletni trgovini
Akcijska cena Akcijska cena 188,99 € Redna: 269,99 € Prihranek: 81,00 €
Več
Filtriraj

Senčila

Obožujete sonce? Kljub temu, da je določena količina sončne svetlobe nujna za nastajanje vitamina D v telesu, pa poskrbite in zaščitite svoje zdravje. Pri tem vam lahko poleg kozmetičnih preparatov pomaga tudi fizična zaščita, kot so senčniki. Lahkotno počutje in lepo vreme nas v pomladnih in poletnih dnevih zvabita iz stanovanj in domov v naravo ali okolico doma. Prijetno preživljanje prostega časa, druženje s prijatelji, zabavno otroško igranje – vse to so aktivnosti, ki so še lepše v stiku z naravo.

Če se veliko zadržujete na domačem vrtu, poležavate na ležalnikih ali organizirate piknike, poskrbite za zaščito pred sončnimi žarki.

S senčniki boste na lahek način zagotovili senco, v kateri se boste prijetno ohladili. Glede na svoj vrtni prostor, teraso ali balkon oz. prostor, kjer želite zagotoviti senčenje, premislite o primernem senčniku. Izbira pravega senčnika vam bo poleg sence omogočila tudi privarčevanje pri stroških klimatiziranja prostorov, saj boste pasivno ohladili prostore. Nasproti poletju pa boste pozimi zimsko sonce lahko uporabili kot izvor za ogrevanje prostorov. Senčniki ščitijo, senčijo, zagotavljajo barvno usklajenost, hkrati pa doprinesejo k dekorativnemu učinku v prostoru.

V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli senčnikov – balkonskimi, kasetnimi, polkasetnimi in zglobnimi; in tipi – markiza, rolo in senčnik. Preživljanje časa na prostem je lahko prijetno kljub kapljicam dežja, saj senčila vsebujejo vodoodporni premaz, UV zaščita pa poskrbi za čim daljšo obstojnost vzorčastega ali enobarvnega tekstila.

Izbiro prilagodite velikosti prostora, ki ga želite pokriti in skladno s temi izbirajte med kvadratnimi, okroglimi in pravokotnimi senčili. Ogrodja senčil so kovinska ali aluminijasta, njihov mehanizem pa je ročni ali motorni. Za tople dneve izberite dobro senčilo in se nadejajte poletnih užitkov!

Če potrebujete dodatno idejo za preživljanje prostega časa na vrtu in opremljanje okolice doma, preberite Merkurjeve nasvete.

Are Your Sure?

Exit