Avdio in video pribor

Video predvajalniki
Video predvajalniki
Avdio pribor
Avdio pribor
Video pribor
Video pribor
Shranjevanje podatkov
Shranjevanje podatkov
TV nosilci
TV nosilci
Vremenske postaje in termometri
Vremenske postaje in termometri

Avdio in video program

Ste ljubitelj sodobne tehnologije in želite imeti le najnovejše in najboljše tehnološke aparate? Potem preverite našo ponudbo avdio in video programa ter izberite kar potrebujete za prijetno sprostitev v vašem domu.

Po napornem delu paše malo sprostitve ob gledanju prijetnega filma na povsem novi televiziji. Slika in kakovost zvoka sta veliko bolj kvalitetna kot na vaši stari televiziji. Dandanes so televizije sodobno oblikovane in zaradi svoje ozke konstrukcije zasedejo malo prostora. Odločite se lahko za montažo na steno, ali pa jo postavite s pomočjo priloženih nogic.

Želite prirediti zabavo na prostem in imeti ob tem še prijetno glasbo, ki pa bo imela kakovosten zvok, prenašanje zvočnika pa ne bo preveč zahtevno. Mi vam ponujamo prenosne zvočne postaje, katere večinoma delujejo preko bluetooth-a. Zaradi priročne oblike in velikosti so izredno primerni za transport. Zvok, ki ga omogočajo te zvočne postaje, je zelo kakovosten. Oblika in dizajn pa sta tudi zelo sodobna in atraktivna. Želite zvočnik vzeti s seboj na čoln, a se bojite, da se bo ta uničil zaradi možnega politja z vodo? Brez skrbi, oblikovali so tudi takšne zvočnike, ki so odporni na vodo. Poiščite vam ustreznega in uživajte v dobri glasbi.

Za domačo uporabo so primerni glasbeni stolpi. Te so zaradi svoje velikosti težje prenosljivi in so zato primerni za uporabo v domačem prostoru. Da boste tudi med vožnjo uživali ob vaši najljubši glasbi, si omislite nov avtoradio. Za še bolj kvaliteten zvok pa bodo poskrbeli avtozvočniki. S poslušanjem glasbe ne želite motiti druge ljudi okoli vas? Odločite se za nakup slušalk. Zaradi univerzalnega vtiča, jih lahko uporabljate za poslušanje glasbe preko telefona, radija ali računalnika. Če so bile včasih moderne čim manjše slušalke, ki so se skorajda skrile v uho, so dandanes postale moderne čim večje slušalke, ki so še sodobno oblikovane in živih barv.

Velikokrat zjutraj zaspite in se nikakor ne morete pravočasno zbuditi? Da si ne boste zaradi vašega trdega spanca nakopali težave v službi ali šoli, si kupite prenosno radio uro. Čeprav jo boste velikokrat sovražili, ko vas bo zbudila iz sladkega spanca, pa ji boste vseeno hvaležni, saj zaradi nje nikoli ne boste več zamujali. Izberite ustrezno glede na vaše potrebe, saj se med seboj razlikujejo po kakovosti in koliko dodatnih funkcij vsebujejo.

Čeprav sedaj večino prenosov podatkov poteka preko USB ključkov in preko njih gledamo tudi filme, pa ima večina domov v Sloveniji še vedno številne filme na DVD-jih, zato pa tudi potrebujete ustrezne video predvajalnike.

Odločite se še za domači kino in zagotovimo vam lahko, da se boste ob gledanju vašega najljubšega filma počutili, kot bi ga gledali v kinu. Kakovost zvoka je na visokem nivoju izbirate pa lahko med sestavom iz različnega števila zvočnikov.

Are Your Sure?

Exit