Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €

Talne in stenske obloge

Laminati
Laminati
Parketi
Parketi
Stenske obloge
Stenske obloge
Masivne obloge
Masivne obloge
Podloge
Podloge
Letve in profili
Letve in profili
Ostale talne in stenske obloge
Ostale talne in stenske obloge
Vinilne talne obloge
Vinilne talne obloge
Lesene vodoodporne talne obloge
Lesene vodoodporne talne obloge
Plute
Plute
Zunanje talne obloge
Zunanje talne obloge

Talne in stenske obloge

Pri prenovi stanovanja ali gradnji novega doma lahko ključnega pomena odigrajo talne in stenske obloge. Te prostoru dodajo posebno noto in ga dovršijo ali pa celotni izgred uničijo. Kakšne talne obloge boste izbrali je odvisno od vaših potreb in želja. Z ugodno izbiro vam bodo te služile dolgo let, njihov izgled pa se ne bo pretirano poslabšal skozi leta uporabe. Ob nepravi izbiri glede na vaš stil življenja pa se lahko uničijo kmalu po polaganju novih.

Če je v vašem domu veliko dejavnosti, pri katerih bi bila lahko prisotna vlaga ali voda, vi pa imate radi lesen izgled talnih oblog. Potem so za vas odločna izbira lesene vodoodporne talne obloge. Izbirate lahko med številnimi izgledi lesenih tal. Če v vaše stanovanje sodijo bolj svetla tla se odločite zanje, lahko pa izberete tudi temnejše odtenke.

Dandanes so pri kupcih zelo popularni parketi in laminati. Imajo dolgo življenjsko dobo, ko pa se ta obrabi, lahko pokličete za to ustrezno izobraženega mojstra in vam z ustreznimi postopki povrne novejši izgled.

Odlična izbira so tudi vinilne talne obloge z lesenim izgledom. Večina vinilnih talnih je odporna na vlago in enostavna za čiščenje.

Kakšno talno oblogo boste izbrali je odvisno tudi od tega ali želite imeti talno gretje. Saj vsaka talna obloga ni primerna za vse načine ogrevanja.

Odločite se tudi za stenske obloge. Te so lahko PVC ali lesene. Lesene stenske obloge je možno prebarvati po lastni želji in jih s tem prilagodite prostoru, kjer jih boste uporabili.

Še vedno ne veste kakšno talno oblogo bi izbrali? Potem vam mi predlagamo, da si prelistate naše nasvete o gradnji, kjer boste zagotovo našli koristne informacije.

Are Your Sure?

Exit