• Natisni

HIDRAVLIČNO VEZIVO SALONIT MALTIT 25 KG 56 VREČ/PALETA

Šifra izdelka: 556336

Cena:
2,69 € /VRE
 
Cena za KG 0,1076 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  VRE
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 180 €
Zidarski cement Salonit, Maltit, za hitro in enostavno pripravo zmrzlinsko odpornih malt, za zidanje in ometavanje, vsebina 25 kg.

  • Hitro sušenje.
  • Povišan izolacijski učinek.
  • Povišana obstojnost ometov.

Zidanje Pred zidanjem zidake navlažimo. Debelina nanosa vodoravnih spojnic je lahko največ 15 mm, navpičnih pa 10 mm. Grobi omet Podlaga za ometavanje mora biti trdna, stabilna, dovolj hrapava in brez krušljivih delcev. Pred ometavanjem jo navlažimo in obrizgamo s cementnim obrizgom. Naslednji dan izdelamo izravnalne pasove iz enake malte, s kakršno kasneje ometavamo. Izravnalni pasovi služijo kot vodila za nanašanje ometa v enakomernih debelinah. Po nekaj urah, ko se izravnalni pasovi osušijo, maltitno malto ročno nanesemo z zidarsko žlico v slojih debeline 2 ? 3 cm. Za večjo debelino nanašamo dvojni sloj malte po načelu ?sveže na sveže?. Po nanosu grobi omet posnamemo z navlaženo leseno ali aluminijasto letvijo. Omet zaribamo z gladilko ter pred nanašanjem finega ometa počakamo 3 ? 4 tedne (1 teden za vsak cm debeline ometa). Fini omet Grobo posneta površina osnovnega ometa je primerna podlaga za nanos praskanega ometa ali debeloslojnega ribanega ometa. Pred izdelavo finega ometa površino navlažimo. Fini omet je primerna podlaga za nanos tankoslojnih vlečenih ometov ter za pleskanje in beljenje. Splošno V toplem in vetrovnem kot tudi v hladnem vremenu moramo sveže ometane površine ustrezno zaščititi pred izsušitvijo oziroma pred zmrzaljo. Sveže ometane površine moramo ustrezno vlažiti, da se ne bi prehitro osušile in zato razpokale. Za delo niso primerne temperature, nižje od 5 °C. Vedno zamešamo le toliko malte, kolikor je lahko porabimo do začetka vezanja (približno 2 uri). Med uporabo pripravljeno malto občasno premešamo. Strjeno malto zavržemo.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČI
  • LAHKO POVZROČI DRAŽENJE DIHALNIH POTIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj