Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
LAMINAT, 12MM, 33. RAZRED KRONOTEX ROBUSTO HRAST SAVERNE D 3074

LAMINAT, 12MM, 33. RAZRED KRONOTEX ROBUSTO HRAST SAVERNE D 3074

Šifra izdelka:
1822829
Primeren za visoko obremenjene bivalne in poslovne prostore (AC5/33). CLIC spajanje. Primeren za talno gretje. Antistatičen. Štiristranska optična V fuga. Velikost deske: 1375x188x12 mm. Lahek za vzdrževanje, ognjevaren, ne obledi, odporen proti obremenitvam in udarcem, odporen proti praskam, udoben pod nogami, odporen proti m ... preberi več
15,49 € / M2
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
LAMINAT, 12MM, 33. RAZRED KRONOTEX ROBUSTO HRAST SAVERNE D 3074
15,49 €

Podrobnejši opis

Primeren za visoko obremenjene bivalne in poslovne prostore (AC5/33). CLIC spajanje. Primeren za talno gretje. Antistatičen. Štiristranska optična V fuga. Velikost deske: 1375x188x12 mm. Lahek za vzdrževanje, ognjevaren, ne obledi, odporen proti obremenitvam in udarcem, odporen proti praskam, udoben pod nogami, odporen proti madežem.

  • Garancija v stanovanjskih prostorih: 30 let.
  • Garancija v poslovnih prostorih: 5 let.

CLIC-system: lažje polaganje, 50% hitrejše polaganje laminata, ne potrebujete kladiva ali spone, varen in stabilen, laminat je pohoden takoj po polaganju.

Primerne podlage za polaganje laminata: OSB plošče, stara talna obloga (lesena, dobro pritrjena PVC obloga, keramika ali linolej; cementni tlak (vlažnost naj vam izmeri strokovnjak); laminat se ne polaga na debele tekstilne obloge. Laminat ni primeren za polaganje v mokrih ali zelo vlažnih prostorih, savnah. Podlaga mora biti suha, izravnana, pritrjena in čista. Rahle neravnine se lahko uravnajo s podlogami za laminate, vendar ne smejo presegati +/- 3 mm.

Čiščenje: Laminat se čisti z mehko metlo ali sesalnikom za prah. Madeži se lahko obrišejo z rahlo vlažno krpo, ki sledi vzorcu laminata. Uporabljajte namenska čistila za laminatna tla. Uporabljajte zaščito na nogah miz in stolov. V primerih večjih poškodb laminata, se posvetujte s strokovnjakom.

Talno gretje: laminat je primeren za polaganje nad talno gretje. Pri uporabi talnega gretja, ogrejte najprej tlak, preden polagate laminat (da odstranite odvečno vlago). Pred polaganjem laminata morajo biti tla ogreta na vsaj 15°C. Za zaščito pred vlago, pod laminat položite nepropustno membrano (Stop zaščitna folija). Za dodatno izolacijo zvoka uporabite podloge za laminat, najbolj primerna je Selitflex zlata podloga 1,6 mm. Pred začetkom vsake kurilne sezone, ko prvič uporabljate talno gretje, temperaturo talnega gretja dvigujte postopno po 5°C na dan, da dosežete želeno temperaturo. Temperatura tal naj ne preseže 26°C.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKRONOTEX
PAKIRNA ENOTA1,293 M2
DEKORHRAST
DEBELINA12 MM
VIDEZDESKA
POVRŠINAMX - RELIEF MAT/SIJAJ
POSEBNOSTIŠTIRISTRANSKA V-FUGA, ANTISTATIČNI
RAZRED33/AC5
Napišite vaše mnenje o izdelku