Brezplačna dostava nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
LESENO OKNO GLIN TERMO 60X90 CM L GLT-68

LESENO OKNO GLIN TERMO 60X90 CM L GLT-68

Šifra izdelka:
1555117
Leseno okno, iz lesa smreke/jelke debeline 68 mm, profili lepljeni iz treh slojev z vodoodpornim lepilom, z ALU odkapno letvijo, osnovno impregnirano, dvoslojno steklo 4-16-4 mm s toplotno izolativnostjo Ug=1,1 W/m2K, enojno trajno elastično EPDM tesnilo, levo, brez pololive. S temeljnim impregnacijskim premazom les zaščitimo p ... preberi več
176,64 € / KOS
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Nakup v Spletnem centru ni možen Po naročilu v trgovskih centrih
LESENO OKNO GLIN TERMO 60X90 CM L GLT-68
176,64 €

Podrobnejši opis

Leseno okno, iz lesa smreke/jelke debeline 68 mm, profili lepljeni iz treh slojev z vodoodpornim lepilom, z ALU odkapno letvijo, osnovno impregnirano, dvoslojno steklo 4-16-4 mm s toplotno izolativnostjo Ug=1,1 W/m2K, enojno trajno elastično EPDM tesnilo, levo, brez pololive. S temeljnim impregnacijskim premazom les zaščitimo pred glivami in insekti ter izenačimo barvno razliko pri lesu. Mere (š/v): 60/90 cm.

  • Dolžinsko nespojen les.
  • Možnost izbire površinskega premaza.

Vnesite občutek narave v svoj dom in vgradite lesena okna. Kot obnovljivi vir je les priljubljena izbira pri nakupu stavbnega pohištva, ki ima ob skrbni negi dolgo življenjsko dobo. Trpežna masivna okna z dvoslojnim steklom nudijo dobro toplotno in zvočno izolacijo.

Zaščita za dolgo življenjsko dobo

Okna imajo enojno trajno elastično EPDM tesnilo, ki varuje pred izgubo toplote in nudi tesnjenje tudi v ekstremnih vremenskih razmerah. Okenski profili so z vodoodpornim lepilom lepljeni iz treh slojev.

Lesena okna Glin termo so namazana s temeljnim impregnacijskim premazom, ki les ščiti pred glivami in insekti ter izenači barvno razliko. Okna so narejena iz lesa smreke ali jelke..

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAGLIN
Napišite vaše mnenje o izdelku