Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
VHODNA KOVINSKA VRATA ENTERAG SIMPA AGL4001 89X203 CM L BELA RAL 9010 + KLJUKA

VHODNA KOVINSKA VRATA ENTERAG SIMPA AGL4001 89X203 CM L BELA RAL 9010 + KLJUKA

Šifra izdelka:
1285715
Varnostna vrata v stanovanje in kleti s poudarjenimi varnostnimi elementi, dvojnim cilindrom, skritimi nasadili, ojačitvenim H profilom krila. Imajo enostaven hitro montažni podboj za suho vgradnjo, nizek prag in polnjeno krilo, ki izboljšuje zvočno izolativnost. V kompletu so: vratno krilo, podboj, kljuka, ključavnici, 5 last ... preberi več
360,00 € / KOS
Nakup v Spletnem centru ni možen
Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Nakup v Spletnem centru ni možen Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
VHODNA KOVINSKA VRATA ENTERAG SIMPA AGL4001 89X203 CM L BELA RAL 9010 + KLJUKA
360,00 €

Podrobnejši opis

Varnostna vrata v stanovanje in kleti s poudarjenimi varnostnimi elementi, dvojnim cilindrom, skritimi nasadili, ojačitvenim H profilom krila. Imajo enostaven hitro montažni podboj za suho vgradnjo, nizek prag in polnjeno krilo, ki izboljšuje zvočno izolativnost. V kompletu so: vratno krilo, podboj, kljuka, ključavnici, 5 lastniških ključev, zaščitna rozeta, cilinder, dodatni cilinder, širokokotno kukalo. Barva: bela RAL 9010. Odpiranje: levo. Mere (š/v): 89/203 cm.

  • 14-točkovno zapiranje.
  • Prilagojena za menjavo starih vrat in adaptacije.
  • Z enim ključem odpreš obe ključavnici.

Za varen dom poskrbite z namestitvijo varnostnih vrat, ki so primerna za stanovanja in kleti. Kovinska vrata imajo poudarjene varnostne elemente, s skritimi nasadili pa delujejo sodobno in se zato odlično podajo v moderno opremljena domovanja.

Kakovostni in trpežni material ter pripadajoča oprema bodo prepričali vse, ki si želijo večje varnosti v domu in se odločajo za menjavo ali vgradnjo vhodnih vrat v večstanovanjskih enotah. Izkoristite nakup vrat z vgradnjo ter prihranite zaradi zmanjšane davčne osnove.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAENTERAG
Napišite vaše mnenje o izdelku