Brezplačna dostava pri spletnem nakupu nad 180 €
Brezplačno vračilo izdelka pri spletnem nakupu v 30 dneh
Brezplačen osebni prevzem - Click & Reserve
KOZICA FISSLER 16 CM DOLG ROČAJ PARIS BREZ POKROVA

KOZICA FISSLER 16 CM DOLG ROČAJ PARIS BREZ POKROVA

Šifra izdelka:
1609100
Kozica z dolgim ročajem 16 cm 1,4l izdelana iz nerjavečega legiranega jekla 18/10. Dno zagotavlja najboljše toplotne lastnosti, s tem varčuje z energijo in nudi stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin - tudi na indukcijskih. Brušena zunanjost posode za matiran in manj občutljiv izgled. Točkovno varjeni kovinski ročaji ... preberi več
39,99 € / KOS

Nakup izdelka se lahko šteje na Merkurjevo kartico zaupanja.
Kako do kartice?
Vključeno v ceno pri spletnem nakupu:
  • Brezplačno vračilo v 30 dneh
  • Brezplačno telefonsko naročanje

Na zalogi v Spletnem centru – Dostavimo v 2-7 dneh Na zalogi v določenih trgovskih centrih Oglejte si kje
KOZICA FISSLER 16 CM DOLG ROČAJ PARIS BREZ POKROVA
39,99 €

Podrobnejši opis

Kozica z dolgim ročajem 16 cm 1,4l izdelana iz nerjavečega legiranega jekla 18/10. Dno zagotavlja najboljše toplotne lastnosti, s tem varčuje z energijo in nudi stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin - tudi na indukcijskih. Brušena zunanjost posode za matiran in manj občutljiv izgled. Točkovno varjeni kovinski ročaji, ki se ne pregrevajo. Izlivni rob zagotavlja izlivanje in prelivanje brez polivanja. Zaobljen prehod med dnom in steno lonca. Primerno za uporabo v pečici in pomivanje v pomivalnem stroju.

  • Nerjaveče legirano jeklo 18/10.
  • Stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin.
  • Manj občutljiva na madeže in prstne odtise.

Fissler - Brezčasna, klasična in enostavna posoda Serija PARIS je s svojim enostavnim dizajnom in poudarkom na funkcionalnosti pravi užitek za poznavalce. Izdelana je iz visoko kakovostnega nerjavečega legiranega jekla 18/10, ki je izjemno trpežno, enostavno za čiščenje in higiensko. Odebeljeno 3 slojno dno iz kvalitetnih materialov zagotavlja najboljše toplotne lastnosti, s tem varčuje z energijo in nudi stabilnost posode na vseh tipih kuhalnih površin - tudi na indukcijskih. Brušena zunanjost posode daje posodi matiran izgled, ki je manj občutljiv na madeže, praske in prstne odtise. Točkovno varjeni kovinski ročaji se tudi ob trajnejši rabi posode na kuhalni površini ne pregrevajo. Pokrovi iz kakovostnega stekla omogočajo energetsko varčno kuhanje na štedilniku ali v pečici, s stalnim vpogledom v posodo. V takšni posodi, še dolgo po izklopu kuhalne plošče, hrana ostane topla. Vso Fissler posodo prav tako odlikuje tudi ojačan izlivni rob za izlivanje in prelivanje brez polivanja. Zaobljen prehod med dnom in steno lonca pa ponuja lažje mešanje in zajemanje hrane. Kvalitetna posoda, ki vam bo prihranila čas in energijo. Fissler PARIS izpolnjuje vse zahteve sodobne predvsem pa kvalitetne posode.

Tehnične podrobnosti

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFISSLER
VRSTA POSODEKOZICA
MATERIALNERJAVEČE JEKLO
PRALNO V POMIVALNEM STROJUDA
UPORABAELEKTRIKA INDUKCIJA PEČICA PLIN STEKLOKERAMIKA
PROSTORNINA1,4 L
LINIJAPARIS
BARVASREBRNA
PREMER16 CM
POKROVKANE
KAKOVOSTZA VRHUNSKE REZULTATE
GARANCIJA3
Napišite vaše mnenje o izdelku